Frontpage slider

Inschrijfdatum 2024

Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 14 februari.

De 7e editie van de Alphense Avond4Daagse vindt plaats van 21 tot en met 24 mei 2024.

Deelnemers kunnen zich individueel opgeven of inschrijven als groep. Het inschrijfproces is op enkele punten veranderd ten opzichte van vorig jaar. Lees hier alles over het inschrijfproces voor deelnemers.

Voor de Alphense Avond4Daagse zoeken we vrijwilligers voor verschillende taken. Denk hierbij aan het bemannen van een stempelpost, helpen bij de startkraam of op het opstartterrein, een fotograaf, verkeersregelaars, een voorloper en de bezemheks. Heb jij voorheen meegeholpen bij de AA4D en wil je nu graag weer in dezelfde functie meehelpen? Geef dan bij het inschrijfformulier in de opmerkingen aan in welke functie dit was. Dan proberen wij met de indeling zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.  Lees hier meer informatie over het inschrijfproces voor vrijwilligers.