Meedoen

De Avond4Daagse in Alphen aan den Rijn is een sportief evenement waar we vier avonden wandelen, zingen en plezier maken. Je kan wandelen samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging, maar ook je ouders, opa’s en oma’s mogen mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Mooie routes, traktaties onderweg en de gezelligheid tijdens het wandelen, maken de Avond4Daagse tot een sportief en gezellig Alphens evenement.

Afstand
Tijdens de Alphense Avond4Daagse zullen wij je iedere dag voorzien van een mooie route van ongeveer 5 kilometer. De route is iedere dag anders. De start vindt plaats in twee groepen.
Groep 1 start om 18.15 uur (individuele deelnemers) en groep 2 start om 18:30 uur (scholen/groepen). Voor alle routes geldt dat je binnen moet zijn voor 20:30 uur. Wanneer je de stempelkaart hebt gehaald mag je beginnen met je route.   

Haal je de finish, dan heb je een geweldige sportprestatie geleverd en verdien je bovendien een mooie herinneringsmedaille. Zorg er wel voor dat je elke avond de stempel haalt na het eindpunt. Bij het missen van een controlepost ontvangt je helaas geen medaille.

Inschrijfgeld
Om mee te lopen tijdens de Alphense Avond4Daagse vragen we een kleine bijdrage. Het inschrijfgeld is in 2024 € 5,- per deelnemer.
Meer informatie over het inschrijven vind je hier.

De Alphense Avond4Daagse is niet aangesloten bij de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN).