Meehelpen

Leuk dat je wilt komen helpen bij de Alphense Avond4Daagse. Samen maken we er vier leuke avonden van voor alle deelnemers. De Alphense Avond4Daagse vindt plaats van 21 t/m 24 mei.

Hoe kun je helpen?
Voor verschillende taken zoeken we vrijwilligers. Denk aan het bemannen van een stempelpost, het helpen bij de startkraam of op het opstartterrein. Maar ook zoeken we fotografen, verkeersregelaars, een voorloper en een bezemwagen. Heb jij voorheen meegeholpen bij de AA4D en wil je nu graag weer in dezelfde rol meehelpen? Geef dan bij het inschrijfformulier in de opmerkingen aan in welke rol dit was. Dan proberen wij met de indeling zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.

Aanmelden als vrijwilliger kan vanaf zaterdag 23 maart. Lees hier meer over het inschrijfproces.

Taken
Bemannen stempelpost, helpen bij startkraam of op het opstartterrein
Als je je opgeeft voor de stempelpost, de startkraam, of op het opstartterrein dan help je ons met het zetten van stempels op de stempelkaarten van de deelnemers. Deelnemers halen voor vertrek (startkraam/opstartterrein), halverwege (stempelpost) en aan het eind van de route (startkraam/opstartterrein) een stempel bij je op. Op de eerste avond deel je de stempelkaarten uit. Op de laatste avond krijgen deelnemers bij het tonen van hun volle stempelkaart een medaille uitgereikt door jou.

Verkeersregelaars
Er lopen een flink aantal deelnemers mee tijdens de Alphense Avond4Daagse. Voor het veilig oversteken van (drukke) wegen zetten we verkeersregelaars in. Wil jij hierbij helpen? Geef je dan nu op als verkeersregelaar. Geef bij je inschrijving in het opmerkingenveld aan of je ervaring hebt als verkeersregelaar bij andere evenementen.

Voorloper
Als voorloper loop je voor de scholen die deelnemen uit. Op die manier kan je de route aangeven en weten we zeker dat onze deelnemers niet verdwalen onderweg. Loop jij altijd graag voorop? Geef je dan snel op als voorloper!

Bezemwagen
Onze bezemwagen is de persoon die achter de groep deelnemers aanloopt. Jij zorgt ervoor dat er geen deelnemers achterblijven. Zo weten we zeker dat alle deelnemers over de eindstreep zijn gekomen, als jij als laatste weer op het startterrein arriveert. Lijkt je dit leuk om te doen? Geef je dan snel op als vrijwilliger voor de Alphense Avond4Daagse en noteer in de opmerkingen dat je graag als bezemwagen helpt.

Fotograaf
Hou jij ervan om mooie foto’s te maken tijdens evenementen? Dan zoeken we jou! We willen graag een aantal leuke foto’s hebben van onze deelnemers en vrijwilligers tijdens de Alphense Avond4Daagse. Heb jij een goede camera en zin om deze foto’s voor ons te maken? Geef je dan op als vrijwilliger voor de Alphense Avond4Daagse en noteer in het opmerkingenveld dat je graag als bezemwagen helpt.

Starttijd vrijwilligers
De eerste deelnemers komen rond 17:30 uur naar het opstartterrein. Voordat we beginnen moeten er nog een aantal dingen klaargezet worden op het opstartterrein. We vragen je daarom om voor deze tijd aanwezig te zijn. Het exacte tijdstip waarop we verzamelen zullen we later communiceren.