Uncategorized

Inschrijfdata

De inschrijving voor vrijwilligers start op zaterdag 18 maart om 10:00 uur. Deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 3 april.

Vanaf 2023 voegt Stichting Vakantiespel de Alphense Avond4Daagse toe aan de evenementen die we organiseren. Door de krachten te bundelen met eerdere organisatoren van het evenement kunnen we dit mooie evenement behouden voor Alphen aan den Rijn. De 6e editie van de Alphense Avond4Daagse vindt plaats van 22 tot en met 25 mei 2023.

Het feest wordt daarna vervolgd tijdens Het VakantieSpel. De hele week staat in het thema van Fuifje’s Fuifje. Het VakantieSpel, ‘de leukste week van je vakantie’, wordt dit jaar voor de 65ste keer georganiseerd en dat moet gevierd worden. Stichting VakantieSpel nodigt dan ook alle feestbeesten van Alphen aan den Rijn uit om te komen helpen of deel te nemen. 

Voor de AA4D zoeken we vrijwilligers voor verschillende taken. Denk hierbij aan het bemannen van een stempelpost, helpen bij de startkraam of op het opstartterrein, een fotograaf, verkeersregelaars, een voorloper en de bezemheks. Heb jij voorheen meegeholpen bij de AA4D en wil je nu graag weer in dezelfde functie meehelpen? Geef dan bij het inschrijfformulier in de opmerkingen aan in welke functie dit was. Dan proberen wij met de indeling zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.  

Lees hier meer informatie over het inschrijfproces.